I det lilla landet lagom

Såg på Debatt i kväll där det bla handlade om hur obehagligt det är att hela 26% av svenskarna inte är intresserade av minarettorn.
Inte första gången det präktigt politiskt korrekta hyser avsky för att verkligheten inte är exakt som endel önskade att de vore.

Det var bla en tjej från en muslimsk intresseorganisation som var väldigt besviken över hur illa ställt det är mot muslimer i Sverige.
Hur tragiskt det är att muslimer inte är vaccinerade mot folks frustration över kulturkrockar.

Detta är en väldigt jobbig debatt mellan två glasburar som det kastas sten emellan.

Men har kommit på en liten skiljelinje som gör att debatten blir då himla svår.

Och det är följande;
Det ena laget kan spotta sin egna kultur rakt i ansiket, anylysera sönder och svälja sin egen kulturella identitet. Medan det andra laget är så långt ifrån sånt tankesätt som möjligt. Det är inte ens tillåtet att rita av sin idol.
Och då blir det ju klart kulturkrockar! Om en part får stå upp för sina åsikter hur mkt de vill utan att bli ifrågasatta på samma plan som den andra parten så kan man inte föra vettig och seriös dialog utan att det brakar.


Det är ju då inte konstigt att dessa hemska arbetsgivare tröttnar. Man orkar inte särlagstifta om allting, kan inte folk ta seden dit där de kommer så får det väl va!

Sverige är alldeles för mjäkigt för detta tyvärr och släpper bara fram de personer som på enklaste möjligaste vis bara tilldelar offeroller.....

När ska vi vakna upp?



Jättetråkigt,  

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0