Etablissemangets största problem är förhållningssvårigheterna gentemot kritiken mot Islam

Vem vidrör det? Svar: Sverigedemokraterna
Vem utnyttjar det? Svar: Vänstern

Vem förlorar på det? Svar: ALLA!

I Sverige är den som kritiserar Islam lika med en trångsynt och primitiv rasist. Det är den bild som media levererar och det är det argumentet som de som inte vågar krtisera använder. Hela tiden. Har man nåt emot Islam är man så kallas "islamofob" -vilket man inte får vara enligt en del.

Men är man kritisk eller öppet tycker illa om Kristendom eller mot det västerländska samhället är det inte så noga...

Etablissemanget vågar bara kritisera så länge kritiken godkänns av de som förespråkar det man kritiserar. Därför hamnar bollen hela tiden i de invandringskritiska kretsarna, och det är enligt mej ett av vårt samhälles värsta problem....


Högern säger ju emot sig själv i ansvarsfrågan

Såg lite grann på en debatt från Almedalen angående ungdomsarbetslösheten.
Det var orförandena från riksdagens sju ungdomsförbund som kikade på lite olika lösningar.
Alla skötte sej fint och kom med seriösa och ärliga ideer utom MODERATERNAS Nicklas Wykman som fjantade till det och började sluddra om att ungdomsarbetslöshetens stora bov är att ungdomarna inte lärt sej tillräckligt mkt i det han kallar flumskola... Hallå, du kan väl iaf hålla dej till argumenten! Prata om det du står för ist! Tex att ungdomsarbetslösheten ju beror på att unga får för bra betalt, att för få unga har osäkra anställningsformer och att facket lägger sej i för mkt, för det är väl så du tolkar läget Wykman?

Det är så pinsamt att höra ett sånt argument ifrån ett parti som annars vill lägga skulden och ansvaret på individen!

Desperat?




PK äcklar mej

Det var när Jyllandsposten publicerade Muhammedteckningarna och anstormningen ifrån den Muslimska världen uppstod som jag blev minst sagt förvånad. Nej, inte över reaktionerna ifrån den Muslimska världen, utan gensvaret ifrån den sekuäriserade världen som för årtionden sen gjort upp med den allmänna synen att religion och livsåskådning är indinedens egna val, och ingenting som vare sej får påtvinga eller påtvingas.

Jyllandposten publicerade teckningar på Muhammed iförd en turban innehhållande en bomd som en liten småelak spegling av den pågående så kallade terrorsimen i Islams namn.
Den terrorism som inte allt för ofta fördöms av muslimer själva....

Men, som förstås så tog inte alla det som humor, eller som politisk utmaning, utan KRÄVDE att hela Danmark skulle just fördöma bilderna och ta avstånd ifrån dem.

Att teckningarna inte skulle uppskattas av alla var klart inget som förvånade mej men hur det etablerade samhället förhöll sig till sammandrabbningarna och hoten gjorde mej desto mera förvånad, om inte förtvivlad.

Ett etablissemang som starkt präglat ett samhälle med sekulärism och tydligt förklarat hur långt privata krav accepteras tog helt plötsligt av sig hatten och föll ner på sina bara knän inför de massiva och aggressiva attackerna.
Då reagerade jag, och fattade verkligen inte alls vad som hänt och äcklades oerhört av fegisar som ena stunden kommer med pekpinnar och reskrektioner om huruvida Kristendom tillåts påverka ett samhälle för att andra stunden vika ner sej för kraven från grannens syn på världen.

Så himla pinsamt!!!! 

RSS 2.0