Slita och släpa:P

Ikväll gjorde jag det-jag gjorde upp med mitt bombnedslag till lägenhet så nu efter en dusch och en god tallrik friterat kyckling ifrån Lidl kan tillvaron inte bli mycket bättre än det här:)

Imorn blir det himla kul för då ska jag, Pappa och Pippin åka ner till Billdal och fira min lilla kusin Amanda som blir 12 år på måndag:D
Helt sjukt, det var inte längesen man håll den där lilla damen i armarna bara en månad gammal:*)
Ska tillverka ett fint kort till hennes medalla mina scrapbookinggrejer som ajg drag hem ifrån Ullared i måndags.


Torsdag

Nu blev det kvällen igen- efter en dagen i tillfrisknandets tecken:) Visst, var lite rosslig när jag slog upp ögonen till denna nya dag men för varje single timma så har det bara ljusnat och ljusnat så att jag till och med har velat komma ut lite. Jag åkte med pappa till Floby en sväng under eftermiddagen eftersom att han ska bo där inatt, och sen fortsatte vi en liten sväng upp till Falköping där det blev ÖB handling och en sväng på Lidl.

Så imorn har jag ingen influensa att beskylla för att inte få saker ur händerna. Det ska fixas en hel del.
Ikväll nu så ska jag checka ekonomin innan jag slocknar.

Kvällens låt får bli denna;




Influensa:(

Usch, minns ej när jag senast var så här sjuk som jag är nu, jag vaknade rätt tidigt idag för att vara mej, men kände mej så tjock i halsen att jag nästan trodde att jag åkt på lunginflammation. "Jaha" tänkte jag, "Nu blir det väl att sitta och vänta på pencillin på akuten nästa,.. suck suck och hjälp! För jag vill inte uppleva nån äcklig lunginflammation. Som tur så kändes det bättre efter ett tag, och så bestämde jag mej för att viga denna dag åt att återhämta mej. Så det blev att vila, dricka vatten och pepsi, vila lite mer och så kändes det ok:)

Nu känner jag mej lite smått spänd och glad över att se om min debattartikel om västvärldens förhållningssätt gentemot burkor kommer att publiceras på Debatt imorn:) Har skickat in en bild på mej själv oxå som jag blev riktigt nöjd med-så vacvker jag är!

Lite senare komm pappa förbi och sen blev det fångarna på fortet, lite lagom lättsam underhållning med en gnutta förfasande över alla dessa moment:S

På tal om moment så kopplar jag av till låten "for a moment like this"


RSS 2.0