Emma sjöng så vackert! Klart min nya favorit

Har varit väldigt trött och seg idag. Och hamnde lite halvt och halvt oplanerat på torgatan när jag skulle posta ett paket.
Utanför Sveriges "minsta" galleria är det packat med folk som lyssnar till ett par personer som spelar och sjunger. Jag närmar mej folksamlingen med osäkra steg, funderar om jag ska vika av och gå mot andra sidan gatan. Men eftersom det är mörkt och jag inte syns så bra så fortsätter jag och smälter in i klumpen. Jag stannar till för att se vem det är som sjunger och det är visst min fd skolkamrat Emma Skeck som står för tonerna. (!)
Gud vilken röst altså! Hon sjunger I'll be there av Michael Jackson. Jag njuter några minuter men känner mej nervös bland alla människor. Men så får jag syn på några gamla klasskamrater jag inte sett på flera år och går fram för att hälsa men det känner inte igen mej utan tittar på mej som att de helst vill att jag sticker därifrån. Jag presenterar mej artigt och vänligt men de hjälper inte. Jag ser bara hur deras blickar längtar efter att jag bara ska försvinna. Det hugger till inuti och jag fattar ingenting men avslutar kontaktförsöket med "Vad fint hon sjunger Emma" och går in på ICA som jag planerat. 
Känner mej matt över det jag nyss upplevt och väldigt ställd. Flera saker snurrar i skallen, "ville de inte se mej eller känner de verkligen inte igen folk?" "Men om de nu inte gör det varför kan man inte bara bemöta personen ifråga?" Fattar ingenting och känner mej helt plötsligt väldigt ensam. Kommer att tänka på mina vänner i Borlänge och känner för första gången att jag saknar den staden, där känner iaf folk igen mej......
Men, men ska inte slösa tid med att grubla på det, de har ju ändå ingen plats i mitt liv så det är bara att traska vidare. Fick iaf iväg några paket till med Tradera. Ska sova snart. 
gonatt!!!!

Man får lyssna på det här för att inspas och pigga upp


Huvudvärk, irritation, frustrerad om än mindre motiverad.....

Känns verkligen såhär nu, iaf på vissa sätt, samtidigt som jag vill så himla himla himla mycket..... Jag vill komma i form, få in rutiner i vardagen få det fint i min fina lägenheten samt få fart på kreativiteten.
Men ibland tycks allt bara stannat till. Det är så tyst och dött. Det står bara still. Det gör ont, det gnager, det krånglar, det räcker inte ända fram.....
Känner mej ibland som en liten unge som sträcker handen så långt han kan och står på tå för att få tag på mjölkflaskan som går i golvet med en smäll...

Och samma visa gång på gång igen.... irriterande. Särskilt när man inte vet var trasorna ligger.... utan bara letar och letar tills golvet inte bara är täckt av mjölk utan en härligt söt ljusrosa färg... man skär sej...

Men, men man får ta lite i taget. Har lärt mej att hellre lite lite grann väldigt väldigt ofta än allt och sällan.

En konkret sak jag brottas med just nu är att leverera mina försålda varor på Tradera..... har tagit mej lite vatten över huvudet genom att lova mina kunder att leverera genom DB Schenker och samtidigt som man helt plötsligt har nån skrivare att få tag på. Eller kan få tag på en egentligen bara det att de som vill låna ut inte kan och de som kan låna ut inte vill.....ÄCKLIGT STÖRANDE!!!!!!. Röda omdömen är värre än röda fläckar på köksgolvet.

Ha det gott alla ni där ute iaf!






det vackra


HÖSTEN ÄR I SÄRKLASS DEN BÄSTA ÅRSTIDEN FÖR MEJ<3

Hej Tisdag!!!

Idag kom jag iaf upp liiite tidigare än igår, ja, igår var det förskräckligt, klockan var inge mindre än 16 när jag tillslut vaknade. Visst, hade blivit väckt ett par gånger av mamma men var ju så trött att jag somnade igen...

Så det blev en kort dag igår. Som skönt är så har jag varit lite piggare idag, vaknade inte förren klockan halv 2 men det fick gå. Kastade mej i ordning och stack till Tors Hus och målarkurs. Det blev dock ingen lång stund där men fick efter lite tjat och bönande äntligen ut iaf några paketlappar till DB Schenker. Har tagit mej lite vatten över huvudet när det gäller Tradera, alla auktioner har typ tagit slut samtidigt så har masser med grejer som bara skriker "skicka mej, skicka mej"
Ush, det är jättejobbigt och väldigt stressande, speciellt nu när man knappt orkar ta hand om sej själv.... har så sjukt mkt att göra som aldrig blir av.... eller, ska inte säga aldrig för DET SKA bli av,...... SKA BLI AV!!!!!
Men, men fick iaf iväg 4 paket idag, alltid nåt.

I helgen är det Alla Helgona helgen. Storhelg, då kommer det att ta ännu längre tid innan paketen hinner fram.... suck.

Imorgon ska jag göra följande;

<11 gå upp

12 LUNCH

13 BRITT

<17.30 HEMMA IGEN

18.30 VARDAGSMÄSSA

19 HEMMA OCH STÄDA

20 BONDE SÖKER FRU

21 DAGENS MAN

00 SOVA!!!


Men nu ska jag spela ett spel...

KRAM!!!!

  



  



ECT behandling

Elektrokonvulsiv behandling, ECT, kallades förr elchock. Det är en benämning som anses olämplig och dessutom är missvisande eftersom det inte alls handlar om någon chock. Behandlingen utlöser ett kontrollerat epileptiskt anfall. Signalsubstanserna i hjärnan ökar vilket leder till att depressiva symtom minskar betydligt.

ECT, eller elbehandling som den också kallas, är en metod för att framkalla epileptisk aktivitet i hjärnan genom elektrisk stimulering. Behandlingen kan ges vid svårare fall av depression och där läkemedel inte har någon effekt.

Funderar om detta inte vore nåt för mej,......


Inte med det här ansiktet.....:)

Jag var,... ehm jag var, jag var inne på suicidbedömning härom natten på psykakuten i Borås... Det var en riktig mardröm att plågas alla dessa 4 timmar innan jag fick tag på en läkare som kunde släppa ut mej,.. Men han kunde inte göra det förrän jag varit på suicidbedömning. Jag fick tjata mej därifrån, det var så sjukt obehagligt och plågat därinne..... Iaf, kommer ihåg när jag skulle övetyga läkaren om att jag inte var självmordsbenägen även kom på att säga "tror du att jag skulle vilja dö med det här ansiktet" ......;)

Men det kan man ju inte säga rakt ut om man heter Frida och är svensk,,..... men sa nåt i stil med det ändå, om det hjälpte eller ej men klockan 03.30 var helvetet iaf över så det var med både lättnat och sorg dörrarna slog igen bakom mej.
Lättnad över att få komma hem och få sova och äta igen men sorg över att de inte ville hjälpa mej och att de var så tragiska emot mej personalen därinne. Hade god lust att dra av en rak höger men hejdade mej.
Och så kände jag mej dum över att jag hade varit å korkad genom att låta mej forslas in där.

Men jag lärde mej endel den natten. Både om mej själv, om livet och om psykvården.
Kom även att tänka på vår berömda lilla Anna Odell. Jag försvarar inte allt hon i detalj ho gjorde i sin kupp men att det behövs förändringar helt klart har jag nu fattat..... Inte för att hårddra men eftersom jag inte är ensam om varken tillkortakommanden, övergrepp och felbehandlingar så är min slutsats att Sverige har en hel del att komma till rätta med på den biten. Man ska inte behöva lämna en psykakut med en insikt om varför folk drar sej för att söka "hjälp" genom dem. För det var så jag lämnade den.

Nej, det behöver sannerligen röras om......

Men nu är jag hemma igen, hemma igen med mitt vackra underbara aaaan aaan ansikte!!!




 







Ett väldigt talande tal,....

"Vår djupaste rädsla Är inte att vi är otillräckliga
Vår djupaste rädsla är att vi är omåttligt kraftfulla.
 
Det är vårt ljus, inte vårt mörker som skrämmer oss mest.

Vi frågar oss själva hur skulle jag kunna vara genial, underbar, begåvad, fantastisk? Men, varför skulle inte Du vara det?

Du är ett Guds barn.

Att Du låtsas vara liten hjälper inte världen.

Det finns inget upplyst i att krympa för att andra människor inte skall känna sig osäkra i Din närhet.
Vi är alla avsedda att lysa som barn gör. Vi föddes för att manifestera Guds härlighet som är inom oss.
Det finns inte bara i några av oss. Det finns i var och en!
Och då vi låter vårt eget ljus lysa, ger vi omedvetet andra människor tillåtelse att göra samma sak.
När vi är befriade från vår egen rädsla, berfriar vår närvaro automatiskt andra!"



Nu bloggas det här igen...:)

Jag vet, har varit riktigt kass att uppdatera här på några dar. Har haft sina orsaker, var med om en riktigt tragisk sak i måndags. :( Men har återhämtat mej nu men det tar på krafterna.
Men det viktigtaste är inte att man faller utan att man fortsätter att kämpa vidare.
jag tycker faktiskt om mej själv på många sätt även fast fdet inte är så lätt i en kultur som Sverige.
Imorn blir det Tors Hus en sväng för samtal med lotta och ordercheckning med Carin. Sen blir det att hålla tungan rätt i mun och hålla fötterna på plats....

Kom att tänka på ett tal som sägs vara skrivit av Nelson Mandela till nationen:

Vi frågor oss, Hur skulle jag kunna vara vacker, begåvad och genialisk? Men varför skulle du inte kunna vara drt. Du är ett Guds barn....

KRAM Frida


snur snurr snurr mitt huvud är en torktumlare

har varit så många tankar som snurrat så har inte orkat skriva. men lägger ist in en bild.....
kram!


"En UNDERBAR kommentar om en UNDERBAR låt i en UNDERBAR Blogg!"

Fick en sån himla söt hälsning av en läsare häromdan. Den var enkel men väldigt fin, blir så stolt!!!
Det stod; EN UNDERBAR LÅT I EN UNDERBAR BLOGG!!! åH, VAD DET GJORDE MEJ GLAD! Nu vet jag iof inte riktigt vem denna Nisse som skrivit kommentaren är men kanske får man reda på det snart?!:)

Det värmde berkligen mej, välkommen hit fler gånger!

PUSS & KRAM!

Stunden till ära lägger jag upp en till skön låt, lyssna och njut:)


Tårar....:(

Det rinner tårar inom mej nu. Sakta och sorgligt. Har just fått reda på att en av de kattungar i Esthers förra kull har dött. Han skulle visst enligt nya ägaren ha lidit av nån svår sjukdom han inte skulle överleva.

Jag är ändå så lessen att den lille underbare kissen är död! Han var så vacker och så go. Här hemma kallades han för Findus eller Flobykatten. Alla katter är så söta. Men de nya ägarna var väldigt trevliga. Jag fick bilder både genom mail och MMS på hans nya hem och på honom. De tog förmodligen beslutet att avliva honom, och då slapp han ju iaf lida av sin sjukdom.

Älskade lille katt! Tack iaf för att jag fick vara nära dej och höra dina andetag vid min kind, jag älskar Dej!







 Vila i frid


älskar den här tjejen! pappa tror att det kommer att stå mellan henne och Erika i GLOBEN:)


Nya Fynd!!!

Lycka lycka lycka lycka lycka lycka!!!!!

Jag är så himla glad!!!! Jag har fyndat idag! Hittade en äkta, knappt använd Louise Viutton väska på Second Hand butiken Reprisen!!! Åh, vad glad jag blev! Kom verkligen som en skänk från ovan-jag som aldrig ägt så mkt som en kopia av Louise Viutton! Så hittar man världens finaste väska till världen bästa pris!, för håll i Er Jag betalade 10 Kronor!!!:)

Ja, verkligen som en gåva ifrån ovan. Mamma var oxå med i butiken, men hon kom genast med förslaget att kan inte ja få ge den till Jenny? Eller kan inte jag få den eller ge den till Lina?

Du blev jag minst sagt urinnig och skrek åt henne, varför kunde man inte istället ha sagt grattis Frida, vad roligt!
Nej, för jag räknas väl inte kunna ha en sån fin väska eftersom jag som sagt knappt inte varit i närheten av en sån tidigare- pga att jag inte haft möjlighet!

Men hon förstod att jag blev lessen och arg och bad mej om ursäkt så nu är det raderat, Jag har Louise Viutton väska och jag ääääälskar den!

Sen kom det en till överrasskning- Jag fick samtal från Försäkringskassan och fick höra att de var på gång att få igenom ett beslut som jag önskat!:)

Verkligen vilken vacker dag!!!!!:)

Lycka lycka lycka lycka!

 






Armbandet Marika !!!

Sa ju att jag skulle börja tillverka smycken, har tagit lite tid att hitta tillfället och koncentration men sent igår kväll så vart det av!
Har börjat designa lite olika modeller och ett armband har jag nu lagt upp till försäljning på Tradera:)
Har gett det namnet Marika och har ett utropspris på 20 kronor eller köp nu för 42:)

Ha det bäst alla underbara!

KRAM frida<3!!!
Klicka för att visa Megabild! Underbart vackert armband av glas och metallpärlor "Marika"

Så här ser det ut!!!

Älskar den här låten<3


Mobbing tillåtet vid 18+ i tv4+

Ush! Blir så arg att händerna bara dallrar över tangetbordet när insikt efter frågetecken visar upp sig i mittt inre......
Asså, vad är det för lekar vårt samhälle framför framför beundrarnas glitterridåer????!!!!

Vuxna som hänger ut sej själva i hopp om att finna kärlek och lycka men låter sej negligeras för att de inte duger!
Jag syftar på programmet Dagen Man (som jag iof inte skulle följa om det inte vore för syrrans medverkan) asså det programmet är ju regelrätt mobbning inför öppen ridå!
Vet inte hur jag ska uttrycka mej, men en av de mest återkommande saker som förekommer på dagis, fritids och skolor är att man inte ska mobbas men så hyllar vi sånt här.......?????:(

Så falskt!!!!!!!!!!!!!!!!







Min dag!

Åh, vilken dag det varit idag! Allt har bara varit så vackert och flutit på så himla bra. Kunde komma i tid till mötet med Lotta klockan 11 trots att jag inte somnat förrens vid typ halv sex i morse. Hade slarvat bort mina sömntabletter men hittade dem i en annan väska som jag inte använder så mkt nu, men då hade klockan redan blivit fem.... tror ni att jag tog nån då? Ja, det gjorde jag faktiskt, en och en halv till och med, skulle bara sooova!

Så seg var man när jag ändå klev upp. Som tur så hittade jag min cykelnyckel när jag städade igår och lättnadens känsla som infann när jag kom på att jag kunde ta cykeln var som en underbar morgonvinden i mitt mosiga huvud.

Så bar det iväg i den svala höstluften och jag trampade upp till Lotta. Kan aldrig bli riktigt mätt på alla fantastiska färger naturen bjuder på så här års! De är så himla tillgivna och milda, för att inte tala om den fräscha doften:)

Hade ett OK samtal med Lotta, inte det bästa men Ok. vi gick igenom lite praktiska saker och jag delade med mej av lite tankar och synpunker.

Lotta är en väldigt snäll och fin människa.
En underbar nyhet är att jag redan nästa vecka kommer att få en ny God Man som ska hjälpa mej ur skuldträsket. Inget ont mot Dej, Birgitta, men jag tror att det kan vara lättare för en mer efaren person att hjälpa mej med detta! Tack iaf för din mildhet och att du viljat hjälpa mej!

Så det var kul!

Sen fick jag och pappa (tillslut) en portion god mat bestående av kyckligspett.

Solen har skinit ubnderbart hela eftermiddagen.

Ikäväll är det Idol ska bli underbart att avsluta kvällen med det;)

KRAM Frida

Bling bling

Kan tycka att det varit väldigt mycket text här de sista dagarna. Har haft så mycket att skriva av mej men nu kör jag istället på lite bilder för omväxlings skull:)

KVÄLLENS TEMA: BLING BLING







Ikväll gäller det-Lina gör TVdebut på Dagens Man kl 21.00 tv4+!!!!!!

Det kommer verkligen att bli så himla kul att sätta sej ner framför TVn ikväll. eftersom programmen redan är inspelade så har jag fått info av syrran att det visst ska ha gått rätt bra:)

tv4+ klockan 21.00 Missa ej;)


Min nya stjärna!


100 000 kronor i 1a pris på Umeå stads novelltävling:D!!! Var med Du oxå!

Blev så himla glad när jag var hemma och fikade hos min kontaktperson Britt och hennes snälla man Stig i måndags.
Britt går personligassistentutbildningen på Fristads Folkhögskola. Och som ett tillval i utbildningen så har hon valt en skrivarkurs så författar för tillfället en Novell som verkar jättespännande....... Mer info senare.

Iaf, anledningen till att hon skriver novellen är bla att Umeå Stad nu anordnar en novellskrivartävling med ett förstapris på 100 000 kronor!

Själv så ska man oxå vara med så det ska verkligen bli spännande och kul, om man skulle vinna;)

Ha det bra allihop!

Kram en vinstintresserad Frida:)

                        


Ont i min hals och i min själ

Ush! Har haft lite feber och ont i halsen hela dan. Skitjobbigt. Typ inga rena kläder men så skulle tvättiden infalla just idag oxå och eftersom vi aldrig får ngra tider i vårt hus så var jag tvungen att ta itu med det.
Har nu sprungit över gården som en ekorre och huttrat i höstkylan. Riktigt tugnt kändes det men lättare nu som skönt är.
Det har tråkigt nog inte bara gjort ont i min hals idag utan även i min själ. Det sved i mig  när den oväntade kyliga vinden ur Tors Hus-Carins läppar frätte i mitt inre för att jag och Kerstin flabbade åt en busringning på min mobil:(???

Blev helt kall inombords och visste inte vad jag skulle säga- vi hade bara lite småskoj, problemet???
Efter några obehagliga sekundrar av tilrättvisande och uppläxning av ovan nämnda person kände jag mej lite förvirrad. Bla så fick jag höra att: Man kan inte säga vad som helst och göra vad som helst här på Tors Hus för andra här kan må dåligt av det! Det är inte meningen att man må sämre när man går härifrån än när man kom!

Skulle inte JAG, om nån, veta om det?

Blev riktigt illa till mods och i ren uppgivenhet så smög jag ner en brytbladskniv i väskan när jag gick hem. Det gjorde så ont i hjärtat och kände bara att blöder det på insidan kan det lika gärna oxå göra det på utsidan......
Vaddå må sämre när man går hem istället för när man kom????......Halleluja
Klockan var ung 2 när detta inträffade. Pappa hade lovat att hämta mej vid 3 men det kändes så himla tugnt alltihop att jag inte visste om jag förhuvudtaget skulle orka vara kvar tills dess.

Men så blev det inte. Stannande och blev upplockad av min snälla pappa.

Det var dock fortfarande tugnt när jag kom hem. Min tvättid hade börjat och lägenheten var stökig. Kände bara att "hur ska jag orka"???. Pappa var inte heller i nån vidare form.

Allt kändes bara grått, tugnt och hemskt som i en trasig dimma.

Men jag måste ändå ta hand om mej själv iaf. Kom att tänka på vad Falköpingspoliserna sa när de lämnade av mej utanför psyket sist, att jag ska vara rädd om mej.
Älskar poliser!!!!!

Ha en god kväll ni iaf, trots dessa rader,

Frida



kissingkittyangel.jpg


Jag blir glad:)

Känner mej lättare i sinnet nu, det har varit lite tugnt här en stund pga ett antal olika saker. Men det har lättat lite nu. Känner mig lite glad.
Kom på en sak häromdan förresten. Och det är att jag måste tänka mer på mitt eget bästa. Kanske borde man ta nån dag då man tänker extra mycket på att ta hand om sej själv? Känna efter vad vill jag idag? Vad behöver jag idag? Vad bör jag undvika? Vad bör jag satsa på?
Tror vi tänker så sjukt mkt på att uppfylla en massa andras behov dagarna i ända att vi glömmer bort våra egna och tom förväntar oss att alla andra ska medverka till att vi blir tillfredställda!!! Inte konstigt att vi blir sura och bevikna när vi börjar känna att det inte e så eftersom vi inte kan välja åt andra utan bara åt oss själva.
Självklart så ska man tänka på andra men glöm inte Dej själv:)

KRAM Frida<3

   

Nu gör jag mina egna smycken!

Så har man äntligen råvaror och materiel för att tillverka sina egna smycken:)!
Har handlat masvis med underbara glaspärlor, lampwork, snäckskal, bomullstråd, hängen mm mm
Kommer att lägga upp bilder på dem här på bloggen och även erbjuda dem till försäljning för riktigt skyssta priser!
Teknikerna de kommer tillverkas i är bla virkning, vävning, knutar samt även mina handgjorda keramikpärlor som ska produceras snart.

Håll utkik;)!

Jag tar även gärna emot önskemål och inspiration samt beställningar.
Kanske skulle jag kunna fixa halsbandet med det där lilla extra till just din vän eller farmor?

Skriv gärna om du/ni har nån ide som jag skulle kunna genomföra, det mesta är ju möjligt och tar med glädje emot tipsen;D

Vi hörs!

Kram Frida<3 


Första inlägget som riskerar provokation-men tror inte de ska va så farligt;)

Jag fattar ibland inte det där med feminismen.
Som säkert ingen har missat så kan det vara ett förbannat liv på s k radikalfeminister iband. Ni vet, "varför får inte tjer bada topless på badhus?", "varför måste tjejer vara söta?", "varför måste mammor amma sina ungar?", "varför har tjejer bröst?" .....etc etc etc dumma frågor

Missförstå mej inte, är absolut inte på nåt sätt emot jämnställdhet men ibland så blir det lite extremt, eller kanske inte så lite heller.....
Det talas om att "sudda ut" alla sk könsroller män och kvinnor ska inte känna sej tvungna att bära kavaj resp klänning.

I Feministiskt Intiativs valkampanj så dissar de Ella Bohlin (KD) då de inte tycker att religiös fundamentalism hör hemma i politiken då Bohlin tror på skapelseberättelsen.........?

Och mitt upp i allt detta debatterande ställer sej en ung muslimsk kvinna och kräver att alla ska acceptera att vara bänkgranne med en som man inte ser bakom allt tyg. Och att även dagisbarn samt föräldrar ska få leva med det!

Då är det minsann inte lika högljutt på extremkanten......

Undrar varför? Nån som vet? 





 

MINA FAVORITER I IDOL 2009!!!!


Är Söta fina Erika Selin<3 lilla TOVE och coola Reza!

 


Grattis Carl 18 år!

Oj, viket kalas jag varit på idag!
Riktigt toppentrevligt och mysigt hemma hos mina kusiner i Hegnola utanför Skövde.
Carl fyllde 18 år i förrgår och hade idag sitt kalas.
Jag tog tåget till Skövde och blev där upplockad av pappa, mamma, min syster Jenny och hennes Jimmy. 
Lillebror fick åka med mormor och morfar då våran bil var full. Egentligen så skulle först jag åkt med dem men vågade inte det pga lite olika saker.......;P

När vi kom ut till Hegnola var stämningen på topp!
Vi mottogs varmt och fint av födelsedagsbarnet som kan få ur sej lite vad som helst eftersom han är skapt som han är.
Vi fick oss ett gott skratt när Jenny pekade på sin tjocka mage och frågade Carl om han förstod vad det var så utbrast han spontant med orden

-Har Du knullat!!!!?????

Ett lite annorlunda men spontant svar som sagt.....

Sen var det underbar Tacobuffé gjord på konstens alla regler, det var rödlök, riven ost, creme fraiche i mängder, nachochips och grillade kycklingklubbor.

Eftersom jag och mina föräldrar var de sista gästerna som lämnade kalaset så blev det en stund av rätt djupa samtal innan vi åkte. Jag berättade om mina tillkortakommanden i samband med det tragiska och oerhört OPROFFESSIONELLA polisförhör som jag blev inkallad till i början av året. Råkade ut för en riktigt bitchig kvinnlig blonderat ung polishona med grisnäsa och ett uppbullat patetiskt decolltage under hakan. Sur som ättika och bekväm så att det skätte om det.
Ush vilken GRIS! Neuf neuf neuf....

Iaf, först kom vi in på det sen fortsatte samtalet om andra tragiska episoder i både min mamma, mosters och hennes mans liv. Tre stycken djupt ärrade människor med minnen man inte önskade nån:( Men det var ändå ett väldigt fint och bra samtal och jag känner att det finns väldigt mycket värde i att veta om de saker som sas.

Men nu är jag hemma igen.

Ha de gott allihop!

/Frida

   

 


I'm a bloggaholic:P

Jag älskar att skriva här:) Har snart, om jag ej redan blivit det en riktig BLOGGAHOLIC!
 
Kram !!!










 


Sugen på nya vänner?- börja BLOGGA!

En annan sak som jag nu upptäckt när det gäller fina bonusar som man får genom att blogga är alla nya vänner.!!!
Visst, nu finns det ju olika grader av det ordet, men det är så himla kul att sätta sej framför skärmen och hitta en liten hur-mår-du?-kommentar från tex Lisa i Mariestad.
Personer man aldrig träffat och antagligen aldrig skulle träffa om det inte vore för det här:)
Vilken rikedom säger jag bara!
Det är ju fantastiskt!

En tjej som jag fårr gulliga kommentarer från är www.Filippa-fotobloggen. Har inte tagit reda på hur gammal hon är eller lärt känna henne men nu vet iaf att det finns en tjej vid namn Filippa som tar jättebra bilder och lägger upp på sin fina blogg.

Jag tycker det verkar vara en rätt smart tjej oxå, verkligen riktigt effektivt att hålla undan otrevliga kommentarer från olika surägg genom att kalla kommentareerna för PUSSAR! Alltså, nån man vill vara taskig emot brukar man ju inte gå och pussa direkt, .......om man iof inte heter Judas Iskariot och förådde Jesus. Ni som hängt med på Kristendomskunskapen vet nog vad jag pratar om.
Det är iaf från den händelsen uttrycker Judaskyss härstmmar ifrån;)

Har fått ännu en underbart vacker höstdag denna fredag den 2a oktober. Sitter på tillfället på dagverksamheten och skriver.
Har just avnjutit en underbar lunch bestående av världens godaste tacogratäng gjord av creme fraiche, grönsaker, Philadelfiaost och köttfärs förstås:) Till det fick vi även nachochips med smak av jalapeño.

Men snart kommer pappa och hämtar mej sen blir det en mysig utflykt med min kontaktperson Britt. VI ska ta en tur, antagligen till Alingsås, dit vill jag för nu pågår där en ljusutställning vid namn Ljus i Alingsås. Om nån som läser detta har vägarna förbi där npn dag kan jag verkligen rekommendera det!
Men först ska jag hem och pussa lite på mina kattungar.

Gud, vad jag har det bra!!!! E så himla tackxsam!!

Hoppas ni oxå får en bra dag!

KRAAAAAM!!!!!!

Lite plockbilder från Ljus i Alingsås




Nallebabyyyyyy!!!!

Åh, jag verkligen älskar Linas lilla perser hane vid namn Nalle. Han heter egentligen Rasmus-Nalle<3

Jämt kelig, jämt rolig, så älskad och go<3

Nallebabyyy!!!!!!!!!!


Kravlöst skrivande:)

Asså, vad kul det är att blogga egentligen!! - det finns ju typ inga krav alls som man måste leva upp till.
Ni vet, ska man göra en krönika i en tidning finns det vissa kriterier som texten bör uppfylla och ska man skriva en artikel är det ännu svårare.....visst inte samma sak BTW men här kan jag skriva typ vad som helst, om vad som helst hur som helst. Spelar ingen roll om det handlar om spruckna naglar eller världsfred, allt går lika bra!
Det är ju hur kul som helst! Och sen om ngra år så är det (förhoppningsvis) väldigt lätt att plocka fram den gamla bloggen eftersom den aldrig är längre bort än närmsta dator med Internet. Asså vilken tillgång egentligen! En blogg blir både som en minnesanteckning, ett fotoalbum och inte minst en väldigt detaljerad logg.

Så jag säger till alla Er andra bloggvänner, skriv och slit era BLOGGAR med hälsan, det kan generera många skratt och (fina) tårar senare i livet!

KRAM en blogguppvärmd Frida<3


man blir ju gla:)


Därför kör jag på kvantitet

Det finns en och annan bloggare som säger att om ens blogg ska bli framgångsrik och läsvärd så ska man satsa på kvalite istället för kvantitet.
Jag har funderat lite på detta och ju mer jag lär mig om saker här i bloggosfären så inser jag att det absolut inte behöver vara så.
Visst, kvalite i all sin ära, men hur kul är det att gå in på nåns blogg och se samma sak dag efter dag, tänk om tex Aftonbladet körde på den stilen, hur många läsare skulle den tidningen ha då?.
Det tycker iaf jag är rätt tråkigt, för då tröttnar jag på att klicka på dennes fantastiska dravell tillslut.
Nej hellre en blogg med fart och fläkt, där det händer saker och uppdateras flitigt.
Ordet BLOGG är ju en förkortning av orden WEBB-LOGG och när man loggar så sitter man ju och låter pennan flyta på. Det är ju inte nån himla uppsats, ska man istället skriva en sån är det väldigt bra att ha en tätt uppdaterad logg som bas att kunna blicka tillbaka i.

Ha det så bra bloggvänner, hörs snart igen, kram FRIDA:)
 


RSS 2.0