Såhär ska Sverige byta regering!

Vi ska på ett konkret enkelt, lekfullt och naturligt sätt visa vad vi står för.
Vi ska inte, till skillnaden från borgarna ute soss för att stå för saker vi inte gör.

Nej, ärlighet varar längst, men även mod och framförallt tålamod.

Vi måste visa oss ute i samhället på olika sätt. Vi ska spela in konserter och anordna discon. Vi kan även försöka hugga oss in i de komunala skolorna under samhällskunskapen och berätta att skillnaden mellan de olika blockens synsätt inte är så lika som endel tror att det är....

Då måste vi verkligen vara på det klara om att visa att vårt perspektiv inte är det smma falsarium som regeringens.

Väljarna ska få veta vad de står inför val.

Att det är ett väldg viktig val där sanningen inte under ngra som helst omständigheter stryka på foten.

Vi har även en viktig roll att öppna stängda ögon och göra folk upplysta om vad de har rätt till och om hur kämpigt det blir för väldigt många då regeringen bara kör över dem med sin lömska retorik.

Nej, för oss står inte dyra villor, lyxsemestar eller otrygghet i högsta prioritet, vi vill något annat, och det annat behöver inte vara till nån nackdel för oss.

Nu tår vi även inför en stor klimatförändring och just nu sitter gubbarna i Köpenhamn och dealar om vilket ansvar som är den enes eller den andras.

Samtidigt som ledarna i Kina, Europa och USA förhandlar om hur mkt/lite de ska behöva dra på sej så är vi helt på det klara över att vi unga socialdemokrater, miljöpartiskter och vänstervänner vill ta på oss den bit av ansvarskakan som åligger oss!

Vi är helt redo! Redo för förändring, redo för change, där både djur, natur och människor i lugn och ro få andas in sina dagar och känna sej lycklig med livet.

                                         


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0