CROSSTRAINING 33 MINUTER SPINCYKEL 20 MINUTER

Så himla underbart att gå iväg och träna! Har snart blivit typ som en drog för mej, har varit där hela 4 ggr denna vecka. De flesta sessionerna har varit rätt korta typ sådär 20 minuter, men heller 20 minuter flera gåner i veckan än 2 timmar varannan vecka:)
Det är ju regelbundenheten och inte minutrarna som räknas.

Ikväll är det toppenTVkväll!
Klockan 20.00 IDOL eller Du är vad DU äter och klockan 22 Debatt.
På tal om Debatt, såg Agenda i Söndags där en ung kvinna som bär Niqab var med och tyckte att det var orättvist att hon "inte fick se ut som hon ville" i skolan.
Blev riktigt sur över den Debatten. Alltså hon får se ut som hon vill men om hennes lärare som undervisar henne vill se henne så bör man respektera det. Sverige är faktiskt inget muslimsk land men trots det finns det många muslimska ungdomar som bär olika varianter av slöjor mot sin vilja.
Jag hade förressten en kompis i Borlänge som hade kommit hit från Somalien. När hon kom till Sverige använde hon inte slöja men efter ett tag kände hon sej mer eller mindre tvungen att göra det pga påtryckningar och negligeringar från andra somalier i Borlänge......???
Fritt land, få se ut som man vill, Nej, nu tycker jag att det verkar bli lite tungt i rättighetsvågskålen. Sverige är som sagt inget muslimskt land. De som tycker man måste bära slöja får ta det beslutet själv men pracka inte på nån annan om det!


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0