Arb.lösheten sjönk med ca 11.000 pers sen 2006, medan Reinfeldt hävdade det tiodubbla!

Igårkväll, den 31 januari ägde valårets första partiledardebatt rum. Klockan 20.00 körde det igång på SVT2 inom programmet "Agenda -Partiledarspecial".
Det diskuterades allt ifrån Sverigedemokraternas framgång till sysselsättning och skatter.

Den som gjorde deabtten bäst av de 7 partiledarna var enligt mej Peter Eriksson. Han var väldigt klar oc tydlig, talade rakt och lättföreståeligt samt med en säkerhet och auktoritet i rösten när han framhåll sin ståndpunkt.

Debattens  jumbo var klart Maud som sluddrade att om man har cancer och bara kan jobba deltid så är det fantastiskt att kunna få hjälp att (tvingas) byta jobb så att man hittar nåt annat som ger långtidssjukskrivna cancerpatienter heltid istället för ynkliga 75%.

Ett annat urkasst och lulligt uttalande kom ifrån Reinfeldt som fick för sej att det var 100 000 fler i sysselsättning från 2006 istället för verklighetens 11 800.....:P

Såg på SVTs hemsida att han visserligen tagit tillbaka uttalandet och i samband med det förklarat at han fått fel siffror.... Ok, men Reinfeldt, du är statsminister, DU borde väl om nån ha koll på sånt! Speciellt när Du deklarerar dej som ledare för "Arbetslinjen"
Nej, 1-0 till De rödgröna, även fast Mona är lite zombie eller fall Ohly kommunistar sej så håller De sej iallafall mer till verkligheten och säger vad de står fast för. 

Istället för borgarnas ideliga tvärtomspråk.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0